Uleiuri esentiale

In aromaterapie, folosirea unui ulei esențial este mai mult decât necesară. Iar din punctul meu de vedere uleiurile esențiale Doterra pot deveni aliatul tău în relaxare. Uleiurile esențiale reprezintă un mix de extracte din plante ce iși păstrează aroma puternică, dar și vindecătoare. Mai mult decât atât, un ulei esențial are o compoziție unică, ceea ce îi oferă și diverse proprietăți curative. Uleiurile esențiale sunt obținute prin distilare la abur sau in apă, însă sunt anumite categorii de uleiuri esențiale care pot fi produse prin presare la rece.

Secretul acestor esențe stă în extragerea compușilor chimici și amestecarea lor cu un ulei care favorizează absorbția și volatilizarea esenței. Ceea ce trebuie să reții este faptul că maniera în care este produs uleiul este cea care determină calitatea și favorizează vindecarea. Iar din punctul meu de vedere uleiurile esențiale Doterra sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a crea un echilibru între minte, trup și spirit.

Deci, un ulei esențial este elementul central in aromaterapie. Și dacă te intrebi de ce, iată răspunsul. Inhalând aceste esențe, vei reuși să îți vindeci diverse probleme de sănătate, dar în același timp, vei avea puterea de a te regăsi pe tine. Desigur, poate părea un pic fantezist, dar din experiența mea cu uleiurile Doterra, îți pot spune că vei primi numeroase beneficii.

Spre exemplu, inhalând aromele puternice dintr-un ulei esențial poți stimula diverse zone are sistemului limbic, o parte importantă a creierului tău responsabilă cu emoțiile, comportamentul și memoria ta de lungă durată. Mai mult decât atât, această zona a creierului joacă un rol important in crearea amintirilor. Iar dacă te gândești la acele arome care te duc cu gândul la o anumită amintire, te vei convinge de puterea uleiurilor esențiale.

Am studiat foarte mult efectele uleiurilor esențiale Doterra, de aceea am și ales să fiu consultant Doterra, ca să îi pot indruma și pe cei din jurul meu. Așa că, ar trebui să știi că un ulei esențial Doterra poate fi folosit atât local, cât și sistemic. Iar din punctul meu de vedere este o abordare terapeutică benefică pentru tot organismul.

In primul rând, o esență de ulei de la Doterra este perfectă pentru o sesiune de aromaterapie. Poți folosi un difuzor Doterra pentru a inhala aroma vindecătoare. Dar în același timp, poți purta un mic pandantiv cu un ulei esențial pentru a fi inconjurat de aceste arome tot timpul.

Am descoperit recent că dacă aplic un ulei esențial Doterra la incheietura mâinii, intreaga mea energie capătă o nouă vibrație. Și mulți specialiști in domeniu sunt de acord că îmbibarea unui ulei esențial la incheietura mâinii sau in oricare alt punct cheie din corpul nostru poate oferi protecție antibacteriană, antivirală și poate vindeca diverse probleme de sănătate.

Este recomandat ca utilizarea internă a uleiurilor esențiale să fie făcută cu precauție. De asemenea, înainte de a face acest lucru, te incurajez să mă contactezi, pentru a-ți oferi informații esențiale, pe care numai un consultant Doterra ți le poate da. In principiu, se pot folosi maxim două picături de ulei esențial sublingual. De asemenea, poți amesteca aceste picături în limonadă sau ceai. Reține faptul că doar uleiurile esențiale 100% pure pot fi folosite intern.

Uleiurile Doterra nerecomandate pentru ultilizarea internă sunt: Arborvitae, AromoTouch, Balance, Breathe, Cedarwood, Citrus Bliss, Cheer, ClaryCalm, Console, Cypress, Deep Blue, HD Clear, Douglas Fir, Eucalyptus, Forgive, Immortelle, InTune, Motivate, Passion, PastTense, Peace, Purify, Serenity, TerraShield, Wintergreen, Whisper.

Uleiuri esențiale individuale

Amestecuri exclusive de uleiuri esențiale 

Produse Deep Blue

Produse Doterra Air

Produse Doterra Serenity

Produse Doterra Onguard

Produse ZenGest-Sanatate digestiva

Produse Doterra Smart&Sassy

Doterra pentru femei

Difuzoare

DoTERRA pentru copii

Suplimente Specializate Doterra

Ingrijire esentiala a tenului

Doterra Spa

Doterra Ten

Ingrijire personală  

KITURI DOTERRA

Difuzoare Dottera

Dacă dedici câteva momente pentru a citi descrierile produselor disponibile pe site-ul oficial Doterra, vei afla că toate produsele au o compoziție naturală, fără chimicale sau alte elemente care pot provoca reacții adverse. Astfel, produsele Doterra sunt de cea mai bună calitate, având puterea de a-ți oferi access la extracte din plante și uleiuri esențiale pure vindecătoare.

Mă poți contacta chiar acum pentru a te consilia in privința primului tău kit Doterra! Ai fi surprins despre numeroasele intrebuințări ale uleiurilor esențiale. Așa că: cere ajutorul consultantului tău!