Promotiile DOTERRA

JOIN DOTERRA BUSSINES

Inroleaza-te in echipa mea,

iar pentru primul membru adus de tine in echipa primesti cadou un ORGANIZATOR ULEIURI ESENTIALE ( 60 BUC)

iar la al 3-lea membru primesti kitul complet yoga collection

 

 

Extras din frunza unui soi de iarbă înaltă originară din Asia, uleiul esențial de Citronella are o aromă proaspătă revigorantă. Prin uz extern, calmează pielea și scalpul și, datorită conținutului de citronellal, poate fi de ajutor la menținerea aspectului curat al pielii. Cunoscută pentru capacitatea sa de a induce sentimente pozitive de fericire, citronella este tovarășul ideal pentru tabere, drumeții și alte ieșiri în natură.

 

BALANCE​

Descriere:

Aroma caldă lemnoasă a amestecului doTERRA Balance creează o senzație de calm și bunăstare. Acest amestec perfect de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel albastru marocan, Mușețel roman și Ulei de cocos fracționat oferă o aromă ispititoare, care favorizează liniștea și relaxarea.
Uleiul esențial de Molid, prezent în doTERRA Balance, era utilizat de nativii americani în scopuri curative și spirituale și continuă să fie utilizat și azi pentru a oferi armonie minții și trupului.
Uleiurile de Lemn de Ho, Mușețel albastru marocan și Mușețel german pot ameliora senzațiile de anxietate, iar uleiul de Tămâie sprijină echilibrul emoțional.
Utilizări:
Începe-ți ziua aplicând doTERRA Balance pe tălpi, pentru a-ți induce sentimente de liniște și calm.
doTERRA Balance este un amestec de uleiuri esențiale minunat pentru un masaj al mâinilor cu AromaTouch.

Indicații de utilizare:

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Precauții:
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului. A nu se administra intern.
Beneficii primare:
Favorizează relaxarea întregului corp.
Poate ajuta la ameliorarea stărilor de anxietate.
Evocă sentimente de liniște și echilibru.

Ingrediente:

Ulei de cocos fracționat, molid (frunză), lemn de Ho (frunză), tămâie (rășină), mușețel albastru marocan (floare), mușețel german (floare), osmanthus (floare).


Un flacon de 5 ml: contine 85 picaturi 

Descriere:

Acest amestec exclusiv combină uleiuri esențiale rare, utilizate de-a lungul istoriei datorită beneficiilor lor pentru frumusețe. Amestecul pentru frumusețe Salubelle este formulat pentru a susține și hrăni pielea, contribuind la reducerea factorilor favorizanți pentru apariția semnelor de îmbătrânire a pielii.
Aceste uleiuri esențiale unice au fost selectate de experți pentru a menține pielea mai netedă și mai radiantă, cu aspect întinerit. Salubelle se absoarbe ușor în piele pentru a reduce aspectul liniilor fine, al ridurilor și al semnelor de îmbătrânire a pielii. Aplicatorul de tip roll-on confortabil facilitează aplicarea amestecului Salubelle pe față, gât și decolteu.
Utilizări:
Aplică un strat subțire de Salubelle pe față, gât și decolteu, iar apoi repetă aplicarea în zonele de interes vizate. Apoi utilizează crema hidratantă doTERRA preferată.
Aplică pentru a reduce aspectul imperfecțiunilor.
Utilizează ca parte din rutina ta de dimineață și seară de îngrijire a tenului.
Indicații de utilizare:
Uz extern: Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilitate a pielii. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.
Precauții:
Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți insarcinata, alăptați sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilitate a pielii.
Beneficii primare:
Contribuie la reducerea aspectului imperfecțiunilor.
Contribuie la obținerea unui ten cu aspect întinerit.
Asigură un ten cu aspect mai neted și mai radiant.

Ingrediente:

Uleiuri esențiale de Tămâie din rășină, Santal Hawaiian, Levănțică din flori, Mir din sevă, Helichrysum din flori, Trandafir din flori
Descriere aromatică:
Lemnos, condimentat, bogat, proaspăt. 

Cantitate:10 ml