Cont Dottera

Ei bine, ar fi rezonabil să te intrebi de ce ai avea nevoie de un consultant Doterra. Și din experiența mea îți pot spune că eu am participat la numeroase cursuri și workshop-uri pe această temă, toate fiind necesare pentru a deveni un consultant in uleiuri esențiale și wellbeing. Astfel, principalul motiv pentru care ai avea nevoie de un consultant Doterra este faptul că vei avea acces la consiliere personalizată în funcție de nevoile tale. Dar, in același timp, vei obține și indrumări și sugestii bazate pe nevoile tale reale.

Sunt de părere că a avea contul tău Doterra este cea mai bună alegere. Poți comanda direct de la sursă cu un preț competitiv față de principalii distribuitori de pe piață ( alocă un moment să observi prețurile uleiurilor esențiale de pe Amazon sau chiar emag).

Astfel, un cont Doterra iți va oferi o reducere de cel puțin 25%, ce poate ajunge până la 55%. Iar dacă mai ai nevoie și de alte motive, ar trebui să știi că achiziționarea uleiurilor esențiale de pe site-ul Doterra îți garantează că vei primi produse 100% originale.

Desigur, la fiecare comandă vei primi puncte cadou, ce in timp vor putea fi folosite pentru primirea unor produse cadou. Iată un rezumat al motivelor pentru care te invit in lumea Doterra:

  1. Sunt uleiuri esențiale cu nivel terapeutic cerificat. Acest lucru inseamnă că uleiurile esențiale Doterra sunt pure și naturale, cu un conținut bogat de compuși aromatici extrași cu atenție din plante. Mai mult, nu conțin ingrediente artificiale și nu sunt diluate cu diverse substanțe. De aceea, te pot ajuta cu numeroasele lor proprietăți curative.
  2. Fiind uleiuri esențiale pure, semnifică și faptul că sunt extrase de către comunitățile locale care produc aceste plante aromatice. Astfel, devenind un consultant Doterra, poți ajuta micii producători. Doterra se dedică acestei colaborări cu micii intreprinzători și le oferă un preț corect pe baza calității produselor.
  3. Nu in ultimul rând, a fi consultant Doterra îți oferă libertatea financiară de care ai nevoie. Astfel, distribuind aceste produse vei comercializa uleiuri esențiale care vor aduce un beneficiu real clienților tăi. Iar ca răsplată, vei avea access la un venit stabil din partea clienților care vor reveni cu siguranță și pentru alte uleiuri esențiale.

Ca să te alături comunității Doterra poți să:

  1. Alegi să îți faci un cont utilizator Doterra pentru o taxă anuală de 20 de euro. Acesta iți va aduce o sumedenie de reduceri, puncte de fidelitate, uleiuri esențiale cadou de la Doterra și prețuri speciale pentru clienții fideli.
  2. Achiziționezi un kit Doterra și vei fi inscris automat in comunitate. Eu îți recomand kit-ul Doterra home, ce conține 10 uleiuri esențiale: Air, Frankincese(Tamaia), On Guard, Melaleuca, Oregano, Lemon, Lavanda, Digest Zen, Deep Blue, și Peppermint (menta).

Iar beneficiile tale vor fi numeroase! Astfel, când alegi să devii Wellness Advocate Doterra vei:

  1. Descoperi că nu ești obligat să atingi un anume target de vânzări. In schimb, totul depinde de pasiunea ta și de cât mult timp vrei să investești în a-ți impărtăși experiența despre uleiurile esențiale pure și alte produse Doterra.
  2. Avea acces la prețuri competitive pentru toate produsele Doterra, iar in plus vei primi cele mai bune materiale informative pentru a-ți ajuta viitorii clienți cu informații valoroase.
  3. Avea acces la un consultant Doterra care te va ajuta și îți va impărtăși informații esențiale pentru primii tăi pași in această comunitate.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, nu ezita să mă contactezi! Sunt mereu aici să îți răspund la intrebări și, de aceea, aștept cu nerăbdare să te ajut cu orice nelămurire ai avea!

 Poți deveni consultant Doterra chiar azi!

Chiar dacă sună ca un clișeu, poți căștiga bani cu Doterra. Și dacă ești la fel de pasionat ca mine, vei reuși să obții o sursă de venit considerabilă. Povestea Doterra este una despre pasiune și dragoste pentru produse naturale. De aceea, această microfranciză Doterra este o metodă accesibilă oricui de a avea un venit suplimentar dintr-un hobby.

Doterra este o companie din SUA, ce are o abordare modernă a business-ului. Fiind pe piață din 2008, a câștigat reputația ca cel mai bun distribuitor de uleiuri esențiale 100% pure cu grad terapeutic. Și cel mai interesant aspect este faptul că îți poți dezvolta propria afacere Doterra impărtășind experiența ta cu aceste uleiuri esențiale terapeutice.

Așa că, te incurajez din toată inima să îți comanzi un prim kit de produse Doterra, care îți va incânta simțurile și iți va oferi echilibrul de care ai nevoie. După ce ai testat și ai descoperit beneficiile uleiurilor esențiale Doterra, vei putea să pui bazele proprii afaceri.

Tot ceea ce trebuie să faci este să devii un Wellness Advocate și să recomanzi cele mai interesante uleiuri esențiale de la Doterra. Poți incepe cu prietenii sau familia ta, dar in același timp te poți folosi de social media pentru cele mai bune rezultate.

Răspunsul meu sincer este: da! Ai fi surprins cât de mult contează să impărtășești oamenilor experiența ta cu un produs. Trăim intr-o lume în care totul este comercializat la extrem.

De aceea, a avea un business Doterra îți poate aduce atât de multe beneficii. La baza dezvoltării acestei afaceri independente, stă experiența ta cu aceste uleiuri esențiale. Iar in momentul în care te inrolezi pentru a fi Wellness Advocate vei primi ajutorul unui consultant Doterra pentru a te ajuta in această nouă experiență.

Vei observa că in scurt timp vei avea propria rețea de consumatori fideli, ceea ce îți va aduce un venit considerabil!