Despre mine

Mă bucur foarte mult că ți-ai făcut timp să descoperi lumea minunată construită in jurul uleiurilor esențiale Doterra. Doterra este mai mult decât un brand drag mie și, de aceea, am ales să fiu mesagerul lor către tine. Indiferent dacă ești în căutarea unui ulei esențial pentru imunitate sau un kit emoțional Doterra, să știi că sunt aici să te ajut să descoperi produsul diferit pentru tine.

Sunt Valentina, Wellness Advocate pentru Doterra din pasiune pentru uleiuri esențiale. Și ar trebui să știi că nu ți-aș recomanda aceste uleiuri minunate dacă nu le-aș fi încercat inainte! Adevărul este că le folosesc de opt luni, atât pentriu mine, cât și pentru familia mea. Am fost plăcut surprinsă când ne-am redescoperit echilibrul cu aceste esențe speciale. Și îți pot spune că până și băiețelul meu de 8 ani și-a regăsit un soi de liniște și pace cu ajutorul uleiurilor esențiale Doterra. Insă, nu doresc să te conving prin vorbe despre experiența mea cu aceste uleiuri esențiale. Cine este pregătit să le descopere și să pătrundă mult mai profund în interior sau cine dorește să fie mai conștient, mai prezent și în echilibru, poate folosi aceste uleiuri esențiale magice. Eu mi-am regăsit echilibrul și calea de evoluție potrivită pentru mine.

Ai o stare de neliniște pe care nu o poți explica? Sau pur și simplu te simți de parcă nivelul energiei tale este foarte scăzut? Ei bine, știai că folosirea unui ulei esențial pur te poate ajuta să îți recapeți echilibrul?

Sunt Valentina, Wellness Advocate Doterra și vreau să te ghidez in lumea interesantă a uleiurilor esențiale autentice. Fiecare afecțiune sau stare emoțională poate beneficia de puterea aromaterapiei! Tot ceea ce trebuie să faci este să mă contactezi, iar eu îți voi asculta nevoile și îți voi recomanda cele mai potrivite produse Doterra! Iar ca să îți spun un secret, regina uleiurilor esențiale este tămâia sau Frankincense! Îți recomand să folosești acest ulei esențial Doterra in difuzorul Doterra, realizat pentru cea mai bună experiență de aromaterapie direct la tine acasă!